Чудо

Читаю «мєстниє» новини: «Секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин під час зустрічі в аеропорту „Чернівці“ Патріарха Кирила став перед главою Російської православної церкви на коліна і поцілував руку. Більше ніхто з чернівецьких чиновників такого не робив...»

От і розкрився секрет Михайлішина… Ще рік тому, про його існування на Буковині майже ніхто не знав, а сьогодні він фактично «перший чоловік» в Чернівцях. У мене два пояснення цьому феномену (і обидва пов'язані з Кирилом). Перше пояснення — божествене чудо, провидіння зірок та благодать осяяли Михайлішина і він, немов Нео з Матриці, «осознал» свою обраність та з честю та гідністю подолав «древнього змія і гідру» Миколу Трохимовича… Друге пояснення стрімкої карьєри — це потрясаюче вміння та віртуозність чиновника у мистецтві «ставання на коліна та цілування рук»...

5 коментарів

Роман Жахів
І не як приватна особа. Тут символізм ставання міста на коліна.
Віталій Шарлай
«ставання на коліна та цілування рук» — це означає прийняти принижуючу позу… Не гарно він про себе думає, а особливо про свій імідж. Все таки місто, поки що представляє… Він взагалі, хоча б з кимось радиться перед тим як щось зробити чи говорити?..
Антон Шкуро
Особливо цікаво те, що технологія підняття іміджу Михйлішина на впізнаваність і тут спрацювала, при чому з максимальним вихлопом. Подивіться на те, кому яке діло хто такий Михайлішин і, що він робить, навіть у тому самому аеропорту при зустрічі Патріарха. Але тим не менше все спрацювало на Ура! Не даром у колі політологів та медійників існує значення «ББС» (Баба Бабі Сказала). От і маємо результат. Насправді ж він так само стоячи, як і інші поцілував руку схиливши голову перед Патріархом.
Михайло Шморгун
Насправді, це не має значення…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте