Корупція онлайн...

З Божою допомогою «осіліл» новий виборчий закон. Попередні висновки...
1 — Партія Регіонів, БЮТ та ФЗ організували корупційний закон і видали це за велику перемогу демократії. Докази? Прошу — 5% барьєр це заслін перед новими партіями (УДАР Кличка, Свобода, Громадянська Позиція, Вперед) при тому, що вищезгадані корупціонери залишають персональний «статус кво», себто свою дупу в Верховній Раді.
2 — Встановлюється грошова застава від 12 мінімальних зарплат для мажоритарщиків до двох тисяч (2000) мінімальних зарплат для партії. По простому, немає грошей — вільний! А ті нові політичні сили, які захочуть поборотися на виборах ЗМУШЕНІ звертатися до «спонсорів». А як кажуть в Одесі — хто замовляє музику той і «баришню танцює».
3 — Мажоритарна складова — попередня ціна середнього округу 1 млн.дол.… Проте навіть вкладання такої суми не гарантує виграш кампанії, бо опонент може вкласти більше. Комерція не може не тішити мене особисто (...), але виборців, що надіються на нових чесних і порядних кандидатів, це повинне, як мінімум насторожити...
4 — Повноваження ЦВК. Згідно нового Закону, значно зросли повноваження ЦВК, тепер кандидат самовисуванець, скажімо з Путили, повинен проводити більше часу в Києві, для вирішення поточних проблем. А з урахуванням 60 денного фактичного  терміну активної фази агітації… Це мягко скажемо не дуже зручно. Тому кандидатів самовисуванців буде на порядок менше ніж партійних… А партія — це синонім слова корупція… Корупція онлайн.

2 коментарі

Святослав Вишинський
Проблема не в бар'єрних відсотках, а у свідомості мас, котрі не здатні виявляти політичну волю в елементарному: навіть голосувати за умовно «нових». Українцям ніхто не заважає віддати голоси «новим» партіям", даючи їм можливість долати формальні перепони, і залишити «старі» в меншості. Якщо ж маси не придатні навіть до рефлекторних кроків, тоді жодні бар'єри не порятують цей народ від нього самого.
Михайло Шморгун
А я буду боротися. ПР ФЗ БЮТ — зрадники українського народу. Хоч чернухою, хоч чим — карфаген має бути знищеним. Партії брехунів підтримуються масами, це правда. але це не виправдання для тих хто не розучився думати. Захар — свята людина! Лише чорнуха, нехай вкусять «темної сторони сили »
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте