Всьо буде по-чесному...

Так сталося, що я дуже не люблю політиків… Попри свою молодість, довелось попрацювати з ними… І якщо до виборів персона веде себе нормально, то після — стає не схожою на себе — стає «вовкулакою», політичним упирем, в душі якого помирає все людське. Дивитися на це спочатку було весело і цікаво… але так є тільки до того моменту, коли упирі не беруться «пити твою кров». З журналістів вони «п'ють» залишки свободи та неупередженості, з підприємців — бажання чесно працювати, а у молоді забирають майбутнє...
Рано чи пізно — це завершиться. І я бажаю брати участь у процесі відплати… Найбільше задоволення — бачити, як «політичний упир» втрачає владу. При чому це має відбутися чесним шляхом, шляхом виборів...
...29 лютого ініціатори руху ЧЕСНО разом із представниками 8 громадських організацій Чернівецької області сформували регіональну платформу руху. Співкоординаторами платформи в Чернівцях стали Віталій Шарлай (ГО «Молодь Демократичного Альянсу») та Міша Шморгун (МГО «МіСто»).

Члени координаційної ради ЧЕСНО у Чернівцях наголосили на низькому рівні обізнаності про депутатів серед мешканців регіону. Тому одним з першочергових завдань ЧЕСНО стане інформування громадськості щодо народних обранців та кандидатів родом з Чернівців, та тих, хто балотуватиметься від округів регіону.
Чернівці стали двадцятим містом всеукраїнського туру ініціаторів ЧЕСНО, в якому активісти продовжили розбудову національної мережі. Мета туру – об’єднати мешканців усіх регіонів України задля очищення майбутнього парламенту від недостойних кандидатів. Всього учасники руху планують утворити 25 регіональних осередки – у всіх областях України, включно з АР Крим.

Регіональні платформи руху вже створено у Полтаві, Сумах, Чернігові, Житомирі, Вінниці, Хмельницьку, Тернополі, Одесі, Луганську, Миколаєві, Херсоні, Харкові, Сімферополі, Севастополі, Кіровограді, Черкасах, Дніпропетровську, Запоріжжі та Донецьку. Наступні презентації відбудуться 1 березня у Рівному та Івано-Франківську.

Аналогічні кампанії з очищення парламенту відбулися в Румунії, Південній Кореї, Чехії, Албанії та Косово і всюди мали позитивний вплив на результати виборів.
www.youtube.com/watch?v=IKl3sUCXUhM
П.С. Громадянська кампанія Чесно буде першою організацією мережевого типу без «начальників», без централізованої «фінансової підтримки» — проте за нами правда і ми переможемо...
П.П.С. Через невеликий проміжок часу ми представимо регіональну концепцію проекту та будемо шукати людей зі спільним баченням заради досягнення, можливо, найголовнішої для всіх на сьогоднішній день цілі!

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте