Толерантність, як карнавал в епоху постмодерну...

Не здержався… Зараз приведу посилання, яке множить всю попередню дискусію на тему толерантності на ноль...

Букінфо… Блоги… «Один актівіст» пише статтю під революційною назвою — «Вставай»… текст:

Студенти та активісти молодіжки «Фронту Змін», ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» у вівторок, 13 березня, під стінами облдержадміністрації по усій Україні показали президенту Януковичу чевону картку, давши таким свою оцінку двом рокам його перебування у владі. Дана акція набула резонансу, тому акцію «Вставай! Покажи червону карку Януковичам!» вирішили підтримати відомі люди, тому сьогодні місто Чернівці побачить їхню позицію на сіті-лайтах та бордах. Чернівці! Вставай! Покажи червону картку Януковичам!!!

Ну це ще не прікол, це просто пропагандистська мура… Прікол от у чому — на третьому зображенні, яке повинно висіти на білбордах в нашому славному місті — співачка Гайтана, яка «віщає» — «Ні нерівності… Чому гроші на межигірря є, а на молодіжні кредити нема!»

www.bukinfo.com.ua/blogs/show?lid=23418

Толерантність до абсурду шановні… Гайтана, що була ображена нацоналістами, тепер стала з ними в один ряд і буде тиснути свою «червону картку» не свободівцям, а курвій Владі… Воістину — Україна держава перемігшого постмодерну… Год сейв зе квін...

8 коментарів

Максим Козменко
Хвиля істерії шириться в усіх постах про толерантність… Це спекуляція, шановні, над питанням цінності, блага та чеснот людини… Щодо прикладу з Гайтаною, в чому проблема? В її шкірі? В її паспорті? В її політичній орієнтації? В її музичному стилі? В її гастрономічних смаках? В її релігійній належності? В чому? Чи це дань моді — критикувати чергового учасника Євробачення… І до чого в цьому записі, пане Михайле, висновок «Воістину — Україна держава перемігшого постмодерну… Год сейв зе квін...»? Що за абсурд з «Год сейв зе квін»???
Михайло Шморгун
God save the Queen!
The facist regime
They made you a moron,
Potential h-bomb
Михайло Шморгун
Oh God, save history
God, save your mad parade
Oh Lord God, have mercy
All crimes are paid
Ігор Гамаль
Мабуть проблема в тому, що вчора Гайтана була по "інший бік барикад"…
Михайло Шморгун
Але головне питання в тому чи існує «барикада»…
Максим Пансик
Питання для уточнення. Пане Михайле, чи правильно я зрозумів ваші міркування. Одне — випадок з Гайтаною — піар-акція, яка окрім очевидних бонусів для самої Гайтани, принесла багато побічних тем: толерантність, ЄС і Україна, ідеї і ідеології політичних партій та інші. І ще одне — більшість опозиційних політичних партій насправді ними не є. І чи є опозиція в Україні взагалі.
Михайло Шморгун
Нє не правильно.Я говорю про те, що толерантність (доприкладу) є дзеркалом. Ми думаємо, що говоримо про дзеркало, але насправді говоримо про своє відображення у ньому. Подібні дискусії завжди закінчуються «холіваром», бо кожен з субєктів дискусії захищає своє бачення свого ж власного відзеркалення.

Україна держава перемігшого постмодерну, через те, що кожен може, навіть останню свою дебільну ідею, що суперечить будь-якому логічному конструюванню, видати за реальну і важливу, спираючись на її умовне «відображення» і умовну цінність. Демократія, толерантність, націоналізм, культурні цінності — речі одного порядку, які втратили своє "ізначальне" смислове навантаження…
Максим Пансик
Щиро дякую за відповідь. Тобто ви теж захищаєте своє бачення свого ж власного віддзеркалення? Стосовно другого абзацу — А судьи кто?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте