Досить нас "покращувати"!

Конкретний кейс, який наочно демонструє, як Не повинна вести себе  будь-яка влада. Чернівецькі Книгарні.
Марина Лібанова  — один з останніх «осколків» тих самих Чернівців. Людина популярна в інтелектуальних колах міста. Не революціонер, просто громадянин, такий як і ми з Вами.
Її почали покращувати…  І хочеш-нехочеш – вона тепер стала на захист того, що їй дорого, того – чому віддала частину свого життя, своїй книгарні.
І тут важлива деталь. Влада своїми  діями, «покращенням, так-сказать», породжує собі заклятих ворогів. Я собі навіть у сні не міг уявити, той рівень ненависті, який сама на себе накликала „команда Я“. Так ще треба уміти... 
Я владі можу дати безкоштовну пораду. Любі друзі, перестаньте все навкруги себе „покращувати“ — і люди до Вас потягнуться! 
А якщо серйозно, вирішення цієї ситуації знаходиться в площині діалогу і поступок книгарням.
Шановні пани Папієв, Галиць, Гайнічеру, Михайлішин – подивіться на те, що зробив Ахмєтов при забудові Андріївського… Він дав задню, пішов на зустріч Киянам. Зробіть і Ви так по відношенню до Чернівчан… Це позиція сильних людей, державних мужів – слухати своїх громадян і йти їм на поступки.
У іншому разі – матимете ворогів, які з задоволенням не будуть за вас голосувати, а якщо зявиться можливість – повикидають Вас з кабінетів, власноручно…
Іще, одна порада, від громадянина — Дайте людям свободу, перестаньте нас „покращувати“ і ми самі розберемось, що  нам в нашій державі робити… Чим менше Такої держави в житті, тим краще всім… За два роки Януковича – буковинці сильно втомилися від «Сильної Руки».
… Якщо хочемо іншу країну, то варто відкинути думку, що від нас в цій країні нічого не залежить. Це — психологічна втеча від відповідальності. Від нас залежить дуже багато. Простим „проти всіхством“ теперішню систему не змінимо – треба впливати на „них“, щодня. В іншому разі — вони нас будуть „покращувати“, жорстоко „покращувати“. Тим, хто прагне більше свобод, стандартів життя на рівні Західної Європи, тим хто  хоче іншу податкову, інші суди, силові структури варто об'єднуватись проти „покращення“.  
А якщо ні — рано чи пізно, Вас теж „покращать“ по-повній!

6 коментарів

Максим Пансик
Пане Михайле, а одне прізвище із команди я, ви принципово не вживаєте. Хоч воно теж займається «покращенням». Об'єктивність не може бути частковою. Вона або є, або відсутня.
Михайло Шморгун
Можеш сам його назвати, а я не буду заперечувати…
Максим Пансик
Гарна маніпуляція.
Михайло Шморгун
Я щирий…
Максим Пансик
:-)
Андрій Кухарук
припини його гризти за довголабого… То буває, що часом поведінка піддослідних відхиляється від прогнозованої.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте