Батл! Анонс...

На пам'ятній, другій річниці ВКурсі, Святослав Вишинський видав «пламєнний спіч» про те, що блогери мають (такі) самі щось гарне і вічне придумувати… і Проводити, якісь цікаві заходи без централізованого керівництва і «керуючої і покращуючою ролі партії...». На зустріч цій революційній тезі, Захар видумав цікаву штуку, яку він назвав «політтехнологічний батл». Головна мета цієї штуки — показати думаючим людям «закриту частину» виборчих кампаній, яку ніколи не показують, оскільки вона у більшості «вєлікіх політіков» прикра і убога. Центральна задумка — довести, що за 3 дні (ой вей!) при нормальній командній роботі, для політика можна створити яскраву політичну стратегію, яка здатна не лише «обрати» його на посаду, а й стати запорукою того, що в подальшому він не скурвиться...
Фактично — це перша подія під егідою громадянської мережі ВКурсі… Тому, звичайно, ми всіх Вас запрошуємо підтримати нас у починанні… Думаю буде весело!
ОТЖЕ! 12 ТРАВНЯ, СУБ(Б)ОТА, 17.00 — АВТОГРАФ
До зустрічі… — ми пішли готуватись!
 

6 коментарів

Захар Подкидишев
Спочатку було весело й прикольно, а потім стало дуже страшно й больно))))
Володимир Карагяур
Цікаво анонсувати ще раз той самий захід. Можна було мені сказати і я би змінив пост за усіма вашими побажаннями.
Михайло Шморгун
і ворлдлорд тоже нехай проанонсує...)
Альберт Комарі
Таке враження, що всі в Чернівцях вже померли!!! Жодного коменту, жодного натяку!
Ви шо, подуріли????????????????????????????????????????
Ну й дурійте, а я особисто вітаю переможців батлу. Все по-Чесноку!!!
Михайло Шморгун
Дякуємо за поздоровлення! Думаю варто декілька слів написати, але… після того, як відіспимось)! «Спотичка» відбулась — це головна перемога, ми підготувались — умови наближені до бойових — це друга перемога, все було щиро і чесно — це третя перемога! Думаю викладемо фото… + це перша «подія» громадської мережі ВКурсі… і уже зараз є ідея провести другий захід, по більш актуальній темі (соц.мережах)… Вкурсі слем! (… Ідея майже сфомована, справа за обговоренням і реалізацією). Проте, спершу треба виспатись...)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте