Хроніки "покращення". 17 травня - Володя...

Скоріше за все, "індивідуальне покращення" це другий етап, після якого «покращення» стане тотальним… І нехай нам всім допомагає Господь!

...17 травня за кілька тижнів після теракту у Дніпропетровську, буковинські правоохоронці навідались до помешкання керівника прес-служби Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Володимира Звенигородського. Свій візит співробітники міліції пояснили необхідністю взяти пояснення щодо того, де свободівець перебував 27 квітня 2012 року. Про це повідомляє прес-служба обласної організації ВО «Свобода».

«Я сподіваюся, що зацікавлення моєю особою з боку правоохоронців викликано формальністю, оскільки свого часу я навчався у військовому навчальному закладі за спеціальністю «сапер», — зазначив Володимир Звенигородський. — Однак допити інших свободівців, зокрема радника голови партії Андрія Денисенка, дають підстави припустити, що влада свідомо намагається покласти відповідальність за вибухи у Дніпропетровську на націоналістів».

Як зазначив керівник прес-служби Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», він є членом «Свободи», військова спеціальність – сапер, дружина родом з Дніпропетровської області. Майже ідеальний український бен Ладен.

«Не можу сказати, які наслідки матиме цей візит міліціянтів, тому хочу привселюдно повідомити, що протягом квітня 2012 року не покидав міста Чернівці та жодного стосунку до діяльності терористичних організацій чи терористів не маю. У разі необхідності, можу надати підтвердження своїм словам», — підкреслив Володимир Звенигородський.

P.S. До речі, як нам стало відомо, свідчення стосовно того, що робили люди в період, коли сталися вибухи у Дніпропетровську, СБУшники беруть у всіх, хто причетний до військових, рятувальних, міліцейських тощо органів...

Час

2 коментарі

Святослав Вишинський
«Шоб ви знали, це ідеальний терорист: філософ, викладач, з української родини, професійний спеціаліст по звязкам з громадськістю… А як професійно маскувався!!» (Михайло Шморгун, «Facebook», 17.05.2012)
Андрій Кухарук
«Военной прокуратурой Центрального региона Украины во взаимодействии с военной контрразведкой Службы безопасности Украины разоблачена преступная схема похищения на протяжении 2010-2011 годов более 80 танковых пулеметов Калашникова»(УНІАН 17.05.12) Певно крадіжку скорострілів теж будуть списувати на націоналістів… Складається враження, що перший акт, де ружжо висить на стіні, ми вже подивились, ось-ось розв'язка.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте