Ніяких скандалів... просто "покращення"!

… Журналістка Надія Вірна написала про заступника міського головии Чернівців, пана Василя Тимофєєва… Прикметно, що стаття — просто аналіз декларації про доходи, яку чиновники МУСЯТЬ надавати і оприлюднювати!!!
Виявляється, що пан чиновник їздять на (цитата Надії): «Mitsubishi Outlander XL з двигуном 2400 куб. см, 2011 року випуску за 295 тисяч гривень! На сайті виробника про таку машину пишуть, що вона має автоматичну коробку передач, укомплектована бортовим комп’ютером, датчиком дощу, системою клімат-контролю, парковочним радаром, підігрівом сидінь та обігрівом дзеркал, протитуманними фарами та спеціальним вмивальником фар».
… Судячи з задекларованих за минулий рік він 109 218 гривень доходу, пан заступник — років 5 збирав на достойну Себе машину, напевне при цьому добряче бідуючи… (бо ми прекрасно розуміємо, що чернівецькі чиновники найчесніші в галактиці, лише про державу думають та про місто «в якому варто жити» і взагалі «нє берєгут Оні сєбя»).
Крім того пан Тимофєєв дуже добре знає що робить (тут перед ним варто зняти шляпу...), оскільки його «тєма» в Чернівцях — ЖКГ міста… Позашляховик — це найвигідніше вкладення грошей при ТАКИХ Чернівецьких дорогах, як по вулиці Сторожинецькій (наприклад)...
Тому нічого дивного… Ніяких скандалів… просто «покращення»!
Детальніше — стаття Надії Вірної — www.chas.cv.ua/​index.php?newsid=5577

8 коментарів

Олег Тудан
А зачем на сайте газеты баннер (выполненный в лучших традициях веб 1.0, но работающий гораздо хуже) В. Короля, ведущий на его офсайт? Каким образом «патриотический порядочный профессионал» выкроил себе рекламное место на странице средства массовой информации?
Маріанна Антонюк
дискусія в стилі «сам дурак» не конструктивна. Навіщо переводити тему з одного на іншого? Думаю, доцільніше написати пост на цю тему. А тут все-таки про міського чиновника поговорити.
Олег Тудан
причем здесь «сам дурак»? Первый раз в жизни решил зайти на сайт газеты «Час», и в глаза (в правый особенно) бросился немаленький такой баннер. Вот и поинтересовался.
Михайло Шморгун
Дякую газеті «Час» за вияв принциповості… Вони встановили плашечку реклама на банер сайту «патріотичного порядочного». Думаю це прекрасний сигнал усім сайтам…
Ще раз дякую, за принциповість!
Святослав Вишинський
Минув місяць (або й менше) — і позначка «реклама» над банером зникла. Вияв «принциповості» після того, як гамір улігся? (Згадалась цитата Захара Подкидишева). Скріншот від 23 липня 2012 р.:

Михайло Шморгун
Це (толерантно кажучи ) трошечки недобре…
Михайло Шморгун
Від газети Час отримав наступну відповідь… «всі банери, розміщені на сайті — на рекламній основі»

Олег Тудан
Даже если поверить тому, что баннер размещен на правах рекламы (а насчет особенностей размещения политической рекламы я сегодня подниму конспект с киевских курсов и все же найду те различия, которые помню, но не могу озвучить), невозможно при просмотре сайта отделатся от ощущения, даже от такого неприятного душка, что газета заодно с рекламодателем. Все равно, что купить газету «Футбол», а там на первой полосе реклама областного производителя удобрений. И думаешь, «да, плохи дела у любимой футбольной газеты, если приходится с такими спонсорам иметь дело».

Где-то так.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте