Хвороба 2.0

Сьогодні зранку Україна знайшла нового піда.аса… Власне, угорський суддя не є винуватцем поразки збірної країни країни, програли — бо у ГРІ завжди хтось програє, а хтось перемагає, іншого не дано! Проте, найгірше, що проявив сьогодні вчорашній футбол — це хворобу інтернет спільноти.
 
Ну програла вчора збірна в футбол… Буває!  Але «прості люди» (ті, на  кого так зверхньо дивиться інтернет-просунута, «демократична» спільнота)  погорювали, випили «сутіграм», проспалися і пішли на роботу. Все!
 
Зате інтернет (який, небільше-неменше, «робить революцію», а в Україні, ще й двигун ліберальних  цінностей ) — пішов у «всі тяжкі». Суддя, мовляв, такий то!!! Лайкайте, Перепощуйте, Коментуйте. Чи так себе має поводити здорова спільнота? Думаю ні!
 
Вчорашні нічні і сьогоднішні ранішні «тренди» яскраво проявили хворобу активної української інтернет спільноти… У неї немає цінностей і вона плювати хотіла на різні ліберальні мутки типу терпимості, толерантності і прочої.   Ставлячи ці цінність на прапор своєї вищості над тими хто дивлиться тєлєк, вони дуже і дуже прогадали! Бо тепер стає очевидним, що вони нічим не кращі «пролетаріату», політичних «мітьків» і інших «котиків» .
 
Хвороба 2.0 -це є «відрижка цінностей»… ЇХ ЗАСТОСОВУЮТЬ (проти когось) КОЛИ ЦЕ ВИГІДНО, А КОЛИ ДІЙСНО БОЛИТЬ (або переживається масовий психоз ) — ВСІ ПРО НИХ ЗАБУВАЮТЬ.  Висновок — або Ваші цінності штучні, або вони створені не для наших людей… Але найголовніше — не треба думати, що будучи «в мережі»,  можна перестати бути частиною хворого суспільства...

8 коментарів

Максим Татарченко
"ЇХ ЗАСТОСОВУЮТЬ (проти когось) КОЛИ ЦЕ ВИГІДНО". А ви справді думаєте що в оффлайні воно не так?
Просто Інтернет розкрив суть людей. Принаймні, як на мене, хай краще як хочуть лаються, ніж лицемірно мовчать.

Як кажуть: «Це Інтернет, крихітко, тут можуть послати».
Михайло Шморгун
Інтернет стає «цепним псом». Навіженим псом. Його спускают з ланца і не факт, що він не загризе тих, хто його годував (в даному разі цінностями). Суть речей, перестає бути важливою — важливі емоції, яких немає в офлайні і які емітуються в мережі…
Послати — одно діло, інше — коли брехати самим собі, що ти не «шлеш», показуючи свою істинну сутність, а робиш, якесь хороше діло «борешся на стороні добра»… Це важливо для розуміння…
Максим Татарченко
типу в офлайні такого нема, все абсолютно те саме, просто трошечки не так напоказ. Емоції завжди виникають спочатку в головах, просто в онлайні їх в десятки разів легше запустити далі, тому так і є.
Ігор Гамаль
Інтернет — засіб, не більше. Завжди будуть ті, хто сокирами відрізатиме голови… завжди будуть і ті, хто рубатиме дрова. Але суть сокири не змінюється.

Ті хто «посилає» в онлайні, знайшли б що зробити/сказати і за межами інтернету.
Михайло Шморгун
Інтернет — це атрактор падіння моралі))))
А якшо по-людськи — український сегмент інтернету схожий на таку штуку, яка постійно когось «наказує». Це (умовно) постійна відповідальність у місці де немає закону і правил… Ось що прикро! Оффлайн «зайде» в інтернет саме через ці двері…
Максим Татарченко
«український сегмент інтернету схожий на таку штуку, яка постійно когось «наказує». » Хтось буде заперечувати, що нема кого і за що?

Крім того, наші ЗМІ говорять про те як «наказують» не тому що лиш наказують, а тому ще це більш рейтингово — а це гроші. Чому? Отакі ЗМІ (не буду цитувати один відомий тут вислів про журналістів). Багато іншого просто не помічають.
Олег Тудан
У вас выходит какое-то much ado from nothing.

Во-первых, судья всегда, в любом виде спорта и в любой стране будет освистан поклонниками проигравшей стороны — и тем более! — если он допустил очевидную ошибку — а это подтвердил и курортник Коллина, и Блаттер, кстати, тоже.

Во-вторых, откуда вы знаете, что «простой народ» выпил соточку и пошел спать? На примере соседа, которому футбол — это повод употребить алкашки на глазах у семьи? И между прочем, среди тонн ненависти мадьярскому судье нет ни одного (почти) кривого каммента в сторону нашей сборной, кроме разве что мудачья от спортжурналистики — в отличии от тех лучей поноса, которые пролились на сборную России после вылета с Евро. Зато всяческая кузьма — тот самый простой болельщик, о котором вы, по всей видимости говорите — вторит Цыгану, что, мол, проиграли потому что слишком много игроков ДК в сборной and so on.

И, кстати, где вы нашли демократию в интернете? Он кишмя кишит школотой, людьми с завышенным ЧСВ, которым Очень Важно Выразить Свое Мнение и прочей плесенью. Интернет ближе к анархии, а не к либеральной демократии, он развязывает язык (руки) даже тем, кому не стоило бы вообще никогда говорить вслух.

А судья все же мудак.
Михайло Шморгун
Кузьма — альфа і омега, він вирішує своїм лайком і перепостом долю підсудної «сволочі». Інтернет став суддею… думка школоти і геніальних людей з ЧСВ ще важливіша для загальної картини «протухшого борща», бо переконує своєю наївною вірою у Вищу істину…
Розумію також, що іноді виглядаю так само, як і ті кого зараз критикую…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте