Мережеві структури. Революція в комунікаціях і комунікації в революціях

Щиро запрошую ВКурсівців на мою «сесію» в Академії Громадянина...
У неділю 19 серпня, року Божого 2012го, о післяобідній порі (попередньо — 13.30) радий буду бачити бажаючих подискутувати про «всенасвіті». Сам захід відбуватиметься за адресою — Червоноармійська, 4 (на третьому поверсі).
— оглянем інформаційне суспільство
— сучасні політичні технології
— нові механізми організації громадян
— розглянемо деякі кейси і «притчи»
— якшо стане часу — презентую своє «літературне» бачення організації всякого роду дестабілізацій і революцій  (тільки теоретично-науковий підхід))) ...)
Це мій перший і останній виступ з цією темою на Буковині, тому думаю, буде весело!

6 коментарів

Захар Подкидишев
Обязательно придём))))
Святослав Вишинський
На жаль, цього разу опинитись в одному місці і в один час не зможемо. Хоча тема і дискусія особливо актуальні.
Святослав Вишинський
P.S. Відео-матеріали до теми:



Михайло Шморгун
Росіяни цікаві, але убила одна фраза — "(Заходу)сєть нада содєржать!". Вони говорять з позиції старої парадигми. Вони бачать загрози, але не бачать перспектив…
Дякую за посилання Святославе!
Святослав Вишинський
Будь-яку мережу потрібно підтримувати, інакше вона перейде зі стану системності в хаос. Власне, коли йдеться про друго-, третьорядні і т.д. мережі, то вони завжди є креатурами «згори» в інтересах цієї «гори», яка витрачає певні ресурси на їхнє функціонування. Якби мережі несли абсолютну загрозу гравцям «над мережами», то вони ніколи би їх не санкціонували — загрози і виклики можливі лишень у разі втрати контролю. До теми і не зовсім:

Михайло Шморгун
Контроль в мережах не може носити прямих ( директивних )форм. Тому питання управління мережею є питання «внутрішнього компромісу». Умовних «вищих керівників» потрібно шукати саме в процесі прийняття рішень. Відкритий для членів мережі процес прийняття рішень — основа любої мережі...( окрім «делегованих мереж» де є системне ієрархічне управління, а мережевість є ширмою… про що Ти говориш, напевне… ) Але, більш важливо, на мою думку є те, що логіка мережі буде трендовоюлогікою найближчого часу. Рішення прийняті в «мережевому форматі» будуть відповідати викликам часу, або мінімум — ціннісному компромісу групи, що приймає рішення… І це набагато краще — ніж «оцевсьо», що маємо зараз.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте