День незалежаності

З самого прикрого ранку патріотична есемеска від одного опозиційного політика розбудила мене… Пафосні слова, які згенерував гугл, прикрашені «відповідальним моментом в житті країни», «перемогою, яка прийде», «Юлею» і прикінцевим «щиро вітаю» перервали мій сон, в якому все було добре і в якому я був щасливий… Намагаючись доспати (додивитись приємний сон… так правильніше), я виключив мобілку, бо зрозумів, що після опозиції доказувати мені, що ми маємо велике щастя у незалежній неньці, кинуться різного роду «покращувачи». Відключив стаціонарний телефон. Повернувся до свого дивану, знову ненадовго заснув. Бачив той самий сон, але він був уже не ідеалістичним і добрим, а жахливим і неприємно уважним до деталей, як кліпи «Пінк Флойду»… Снилась мені Україна. Висячі на гіляках політики і їх технологи, які своїми тілами показували «напрям вітру»… «олігархічний і бюрократичний елемент», що вкалує підсобними працівниками на мануфактурі одного з перших Сторожинецьких рухівців Славка Когута, різного роду совкові вибл.дки, які усвідомили свою ницість і пристосуванство, покаялись і стали чесними і принциповими громадянами, батюшка, який допомагає Богу не у господарсько-бандитських, а духовних справах… Коротше снилися всякі речі, які характерні для крайнє нездорової людини...
Я прокинувся через 20 хвилин у холодному поту. Повключав телефони, прийняв пафосні есемески від опозиціонерів, покращувачів, противсіхів, технологів, Пансика і всіх інших… Сам згенерував з гуглу «пафосну тєму», розіслав всім, окрім друзів… Полегшення одразу відчулось і тепер сон майже забувся. Я нарешті усвідомив глибинний зміст незалежаності і інших видів системного порушення сна.
Текст есемески...
Немає з чим! Ви не здобували цю незалежність, тому не ціните її. Ви прикриваєте своє тупе і обмежене его національними символами, за які вмирали та вбивали старші покоління моєї родини. А не пішли б ви на х..!
24 серпня день незалежаності

1 коментар

Альберт Комарі
БОмба!!! За такий пост просто не можу не проголосувати!!!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте