ОВК. Як демократія веде до анархії...

Жеребкування по членам ОВК, яке було проведено в неділю 26 серпня, наштовхнуло мене на ліричні нотки… Формував ці структури випадок (демократичне жеребкування), який дозволив «взяти» ОВК технічним партіям, про назви яких не знають навіть родичи партійних керівників… Менше з тим, це відбулось в рамках закону і чітко згідно закону. Тепер, якщо десь вибори загальмуються і виборчий процес зірветься — винна буде демократія… Оттак от. 

5 коментарів

Михайло Шморгун
Знаю, мало хто розуміє суть цього «посту»… Але просто проілюструю… ОВК по україні окрім регіоналів бютівців комуністів та інших, очолили (стали заступниками або ж секретарями) представники Всеукраїнської політичної партії «Братство», Політичної партії України «Русь Єдина», Партії «Руський блок», «Союзу анархістів України» та інших партій, про існування яких більшість виборців навіть уявлення не має…

І для гурманів трешу. Повідомлення з ФБ стрічки… «ОВК на окрузі № 175 очолив такий собі двадцятирічній анархіст Ярослав Кузин»… Батька Нестор в гробу перевертається !:)

Українська буденність не позбавлена почуття гумору. Нарешті наші прийшли!
Олег Тудан
«Союз анархистов» — вот это треш, всем трешам треш.

ааааааа, это возможно только в Украине.
Олег Тудан
правоанархист www.azarov.net/ — я имел ввиду такую анархию, блджад.
Михайло Шморгун
Вячеслав Азаров — відомий у вузьких колах політтехнолог…
Михайло Шморгун
треш…

«Коли в Ніжині окружна комісія вперше додзвонилася своєму секретарю з Партії анархістів України, той щиро здивувався і послав всю комісію у повному складі на «три веселих літери». (браво! маладєц М.Ш. )

Окрім того, товариш анархіст не підозрював ані про існування славного міста анархістської слави Ніжина, ані про свою участь у виборчому процесі на окрузі №209. Повторний дзвіночок заступника голови окружкому з не менш відомої партії «Молодь – у владу» результату не дав. Секретар-анархіст ввічливо вибачився й пояснив, що роботи на ниві виборів від нього не дочекаються.

Голова цієї ж комісії з партії Королевської «Україна – вперед!» про вибори щось чув і на засідання комісії прийшов, але без паспорта, який загубив напередодні під час веселої гулянки. Незважаючи на написану 22-го серпня заяву про втрату документів, через цю прикру обставину трапилася не менш прикра правова колізія – неможливість зареєструвати окружну комісію без паспорта її голови. А відповідно – вирішувати фінансові й організаційні питання. Члени комісії спочатку зраділи, вирішивши зареєструвати все на заступника, але завдяки підкованому представнику «Батьківщини» виявили, що це можливо лише за відсутності голови. Який є, але без документів…

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте