10 вересня мер Сторожинця Карлійчук подасть у...

Анонсую, перш за все для журналістів.

У понеділок, 10 вересня відбудуться загальні збори мешканців Сторожинця. На порядку денному два питання. 1 — Звіт мера Сторожинця Миколи Карлійчука, 2 — Звернення Миколи Карлійчука до громади міста.

Збори відбудуться у районному будунку культури о 17 годині 15 хвилин.

Знаю, що мер скаже багато чого цікавого і про владу, і опозицію.

Запрошую всіх.

П.С.

Так, я прихильник Карлійчука. І буду його підтримувати.

13 коментарів

Захар Подкидишев
Міша, бюджет за медіа-висвітлення цієї «неперісічної» події, бус туда-назад, обід у самій кльовій ресторації Сторожинця)))))
Михайло Шморгун
бюджету нема…
Захар Подкидишев
Заходят папа с безрукой девочкой в магазин.
Девочка: Папа-папа, хочу мороженое.
Папа: Нет ручек, нет мороженого)))))
Михайло Павлюк
Цікаво, а чому Карлійчука підтримувати? Михайле, бачиш, ти підтримуєш мабуть Карлійчука через те, що його знаєш особисто. Можеш його як мера про щось попросити, розумієш, що він зручний та лояльний. Інший варіант — дуже близький колега родини. Бо підтримка такого мера не відповідає, мені здається, очікуванням молодих думаючих людей. Знаю його дуже добре. Скілька партій, скільки слів, скільки «присяг» було змінено. Більше того це досить авторитарний стиль керівника. Я б при зустрічі, розповів про ряд епізодів 2007-2009 рр. Але не мета говорити про нього.
Погодься, для думаючої людина, яка має добре память — такі аспекти не забуваються. Мені здається, що ти був більш вимогливий до кандидатів (політиків) у своїх блогах.
Михайло Шморгун
Я живу в місті, де порядок, дотримання правил тапрогрес гарантувалися однієїю людиною — Карлійчуком. Так я його підтримую у цьому. Мені наплювати на партії та перебігання. Це ніщо, по зрівнянню з порядком і реальними справами в місті де Я ЖИВУ.
Крім того місцеве самоврядування — не місце для політики. Там потрібен господарник і беззаперечний авторитет. Таким є мер, якого я підтримую. І не тільки я один… на виборах він отримував 74 та 68% відповідно. Це реальність. І суть речей.
Михайло Павлюк
Дякую за відповідь, тепер розумію більше щодо твоєї позиції. Думка про правила, прогрес та гарантування однієї людини — твоя. Все ж теза про «місцеве самоврядування — не місце для політики. Там потрібен господарник і беззаперечний авторитет» — мені нагадує дуже стандартну, традиційну позицію сучасної ВЛАДИ яка т.ч. хоче сформувати навколо себе більшість у органі місцевого самоврядування. Так можна сказати про КОЖНОГО нового кандидата у депутати чи кандидата у мери — бачте, він (кандидат) не має конкретних результатів (не встиг як той же… кандидат) авторитету (теж не встиг як той же… кадидат) і тому краще хай буде все як є (нині діючий депутат, мер т.д.)
Мені здалося, що критерії варто розширити. Як же оновлення еліт?
І, перепрошую, але один з них — це, умовно, «кредитна» історія такого кандидата чи мера.
Втім, мені, як чернівчанину, просто було цікаво глянути на природу такої підтримки. І жодним чином, не планую впливати (переконувати, агітувати) на сторожинчан у разі нових виборів.
А щодо підтримки кандидата — це добра думка. Меншість повинна почути більшість, якщо така є (буде) відповідно до демократичних процедур. І біда меншості, що якщо вона вважає, що більшість не чесно зробила вибір — у позиції правового захисту та публічному захисті голосів.
Михайло Шморгун
Я знаю ситуацію, майже по всім райцентрам області. Те, що зробив Карлійчук, не зробив жоден мер, жодного райцентру. Хто це цінить? Люди? нєа, їм по-барабану. Дискусія по цьому питанню має сенс, але після понеділка, який буде показовим!
Максим Пансик
Все що має статись, станеться.

«порядок, дотримання правил та прогрес гарантувалися однією людиною — Карлійчуком» — відверта брехня. Не Карлійчуком єдиним.

«Це ніщо, по зрівнянню з порядком і реальними справами» — ще одна відверта брехня. Порядок і реальні справи були ним обіцяні у «передвиборчій програмці», але виконувались на процентів 10 — 15 із 100 обіцяних.

«Так я його підтримую», «Мені наплювати на партії та перебігання», «Таким є мер, якого я підтримую». — Особистісне захоплення знижує рівень професійності, на зміну холодній і рельній об'єктивності приходить, гаряча і сліпа суб'єктивність.

«Крім того місцеве самоврядування — не місце для політики. Там потрібен господарник і беззаперечний авторитет.» Ще раз переконуюсь, що для тебе європейські цінності, демократія, громадянське суспільство — пусті слова. Які зараз модно використовувати або під їхнім саваном просувати свою «збочену ідеологію». Так і є Михайле, ти не справжній лівак, не правий ультрас, не ліберал, не демократ, ти є «совковий ідєолог» або Міша-регіонал, їхній продукт. Який на мою особисту думку підлягає тотальній люстрації.

"І не тільки я один… на виборах він отримував 74 та 68% відповідно. Це реальність. І суть речей." — Я не буду розповідати як досяглися ці 74- 68 %. Я не вимагаю від тебе не брехати людям, спробуй хоча б не брехати самому собі.

коментар було видалено
Святослав Вишинський
Коментар видалено за порушення Правил блогової мережі «ВКурсі»: нецензурна лексика.
Святослав Вишинський
Для уникнення непорозумінь — нижче відцензурований текст коментаря:

«Це твоя особиста думка заснована на особистій ненависті до нього і до мене…

А ще забув додати, що я прислужник цигуранци і <...>… так би ми вийшли на «повну обєктивну картину», яку ти малюєш, друже )))))))))

Михайло Шморгун
8 вересень 2012, 11:30»
Максим Пансик
Ніякої ненависті ні до нього, ні до тебе. Об'єктивний аналіз.
Ні Михайле, кажучи Міша-регіонал або «совковий ідєолог», я не маю на увазі вказати, що ти прислужуєш регіоналам або «совкам» за гроші чи через добре серце і безвідмовність. Тут справа внутрішньої філософії людини.

Про об'єктивність. А чому ти ніколи не вказував слабкі сторони голови нашого міста. Завжди він у тебе самий-самий. Моя критика була спрямована для покращення його професіоналізму і щоб не розслаблявся. А ти змальовуєш з мене майже головного злочинця.
Михайло Шморгун
Добре. Поживеш у Сторожинці — Без Карлійчука… Дотерпи до понеділка друже)… ТИ ПРІБЛІЖАЛ ЄТОТ ДЄНЬ КАК МОГ!

Для мене — це день, трагедія місцевого самоврядування… Програли всі — крім політичних пристосуванців, циннічних опозиціонерів-дерибанщиків…
ТИ ЦЬОГО ХОТІВ?
МАЄШ!
Я буду проти цього боротися… До того моменту, поки не відновиться статус кво… А він відновиться! Повір мені друже…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте