Зброя відновить справедливість...

В контексті ситуації з В. Забродським, думаю, що нам всім на часі поговорити про більш широкі можливості для володіння зброєю для українців (зокрема приватними підприємцями — власниками майна).
 
Я не буду розказувати Вам про сьогоднішню ситуацію в відносинах між владою і громадянами. Тих, хто здатний дати опір «бандитам при владі», є дуже мало. Держава перестала захищати українців, тому вони мають добитися права захистити себе. Ширші можливості для володіння зброєю дозволять захистити українцям себе, свою сім’ю, свій бізнес, свою національну гідність. Я щиро впевнений, що це рішення на часі!
 
Подивимося правді в очі, будь-яке бандитське угрупування може забрати у будь-кого з Нас стільки власності, скільки Вони захочуть. Для цього негідникам необхідний лише «владний дах», який забезпечить недоторканість та не дозволить Закону творити правосуддя.
 
Дивлячись на те, як «Сім’я» прибирає до рук країну, бюрократи на місцях теж наслідують цей приклад та безчинствують в областях та районах, містах та селах. У більшості випадків ми не бачимо цих випадків – оскільки ті наші люди, проти кого чиняться «наїзди», вважають за краще промовчати. Вони терплять… Як вирішити це питання?
 
Уявімо собі, що людина проти якої чиниться наїзд, володіє зброєю? Яка її дія у ситуації, коли у тебе тупо крадуть майбутнє твоє і твоїх дітей, майно, яке ти своєю працею набував? Думаю, результат такого «наїзду» не буде таким очевидним для агресорів, як нині!
 
Я думаю, що застосування зброї для захисту себе, своєї власності та своєї родини виправдане! Податківець, «сесовець», чи бандит з дахом сто разів подумає перед тим, як зазіхнути на приватну власність, образити честь чи національну гідність людини, яка володіє зброєю та може її законно застосувати.
 
Тоді, наша держава стане іншою. Справедливішою!

23 коментарі

Віктор Довганич
Справедливість є! За неї треба боротись.
Михайло Шморгун
Я виступаю за те, щоб люди, які мають власність, мали право на володіння ненарізною зброєю. Середній клас не має бути тєрпілами, а має мати можливість себе захистити…
Олексій Пономаренко
Ну в ідеалі все воно звичайно так. Але чи не думаєш, що введення дозволу на зброю усім може призвести до пєчальних наслідків у вигляді збільшення бухих розборок з використанням зброї і можливо невинних потерпілих.
До того ж, наприклад ну мав би Павличенко зброю, і як би йому це допомогло від того бандитського свавілля міліції, прокуратури і суду, яке зараз відбувається?
Михайло Шморгун
Я говорю про певний майновий ценз, заснований наприклад на данних податкової (людина платить до бюджету більше ніж просто за саму себе і утримує найманих працівників та володіє рухомим чи нерухомим майном, скажімо більше ніж на 100 000 грн ., хоча ця цифра умовна). Звичайно число «огнєстрєлів» збільшиться, але люди, які володіють майном не мають особливого часу на бухі розбірки тому не думаю, що вони будуть сильно псувати статистику. Відповідно, підвищиться ризик служби в правоохоронних органах, їм необхідно буде модернізуватись під нову систему відносин. Не побоюсь цього слова — покращуватись! Відповідно — можна говорити про підвищення зарплат, зміну іміджу полісменів та новий рівень взаємовідносин між Громадянами та Правоохоронцями…
По Павличенкам… не знаю, якщо чесно, важко дати відповідь…
Сергій Воронцов
Я, вообще говоря, не в теме Забродского.Но, Миша, неужели вы видели документы на право собственности ТВА? Вдруг с пистолетом должен был приходить Пышный? А если не видели этих документов, то зачем вы фактически участвуете в конфликте. Я б без полной информации свои пять копеек не вставлял. Видели или не видели? Документы в студию!)) А потом уже выводы
Михайло Шморгун
Розмова не про Забродського! Він свої проблеми вирішує сам. Я приклад привів не для захисту В.З., а для підняття важливої теми, яка мене хвилює.
Ви побачили те, що Ви захотіли побачити! Для підтвердження своєї думки — можемо спитати Святослава Вишинського з яким я цей текст і цю проблему обговорював 4 (чотири) тижні тому, коли ніхто про ТВА та їхні внутрішні розбірки не дискутував… Просто текст вирішив оприлюднити саме зараз…
Прошу Святослава підтвердити мої слова!
Сергію, я дійсно підтримую Забродського у його конфлікті з власниками. Він канал підняв, зробив його лице і зі сторони партнерів некоректно говорити з ним у такий спосіб! Але Ваше опосередковане бажання приєднати цей текст до конкретної ситуації не відповідає дійсності…
При всій повазі до Вас, пане Сергій!
Святослав Вишинський
Підтверджую слова Михайла Шморгуна. Даний текст написаний раніше, ніж мав місце інцидент з Василем Забродським.
Святослав Вишинський
Дискусія на задану тему мала місце в іншому дописі на ВКурсі.ком. Питання дражливе. Можна по-різному ставитись до роботи Василя Забродського, але є щось глибоко симпатичне в його вчинку. Мабуть, і через те, що глибоко несимпатичні решта фігурантів.
Маріанна Антонюк
Святославе, що може бути симпатичного у замаху на вбивство? Таке могло би бути «симпатичним» лише за умови загрози життю (його чи його родини — не дай Боже ні того, ні іншого). А питання власності вирішуються в судах. Тим паче, що Василь Іванович — не якийсь неписьменний чи юридично непідкований, а цілком здатний відстояти свою позицію в спосіб, прийнятний у 21-му столітті навіть у нашій країні. Справді, можна по-різному ставитися до роботи В.І., але погрози стріляти в людей, та ще й неодноразово повторювані вже не в стані афекту… Хіба це симпатично?
Володимир Антонюк
по нормальним «панятіям» — «дістав зброю — використовуй». Це стосується всього — від битки до пістолету. А розмахувати — то не по пацанськи. І в цій ситуації В.І. виглядав так як він виглядає завжди — глупо. ІМХО. ЗІ. Ідея вільного обігу зброї, що базується на фіксації майнового цензу в Україні якось дивнувато звучить. Невже людині з низьким доходами є менше що захищати у порівняні з бандитом, накравшим мільйони. Може таки мозги варто зважувати?
Михайло Шморгун
Сам факт наявності «людей з майном» (умовний середній клас) є тим стримуючим фактором, який не дає можливості скотитися державі до тоталітаризму. Маємо дати шанс зберегтись «куркулям», бо саме вони носії національних традицій, потенційною проукраїнською елітою. Про інших — я не говорю! «Середняків» у нас катастрофічно мало, тому, фактично, ненарізна зброя для них буде символічним актом права на прямий захист, а не кроком до махновщини…
Володимир Антонюк
Чесонов, Папієв, януковічі, фірташі — це носії національних традицій? Можна про це детальніше? Чи може вони проукраїнська еліта? Наявність чи відсутність майна не робить людину за визначенням українцем чи українофобом. мені так здається. Да, і про махновщину у цьому контексті не варто, я сумніваюсь у Вашій, Михайле, компетенції в анархізмі.
Михайло Шморгун
Ви все спрощуєте! Володіння майном дає людині можливість мислити більш ширше.
П.С. Я народився у славному місті Каховка ( другій після Гуляйполя столиці Махновщини), тому можна сказати, що анархізм у мене в крові )))
А Бакунін, Прудон і інші теоретики супроти батька, шо столяр супротив токаря…
Віктор Довганич
Особливо сподобались постріли дуплетом Антонюків. Апріорі не сприймають тих, хто думає не так, як вони. Всі повинні ненавидіти цю владу, ніби її нам з Марса прислали.
Володимир Антонюк
Вікторе, тут ти не правий. Як бачиш різниця в часі більше години, та і сидимо ми на різних компутерах. А з чого це твоє апріорі випливло? Мене цікавлять люди які ДУМАЮТЬ не так як я. Та якщо людина ДУМАЄ важко допустити, що вона захоплюється нинішньою владою.
Віктор Довганич
Володя, а ті хто працюють у владі теж не ДУМАЮТЬ? Наприклад, Оксана Денисюк. Владу взагалі любити не можна, але займати позицію Тер-депутата теж не правильно.
Володимир Антонюк
Якийсь сильно невдалий приклад. Навіть не хочу про неї говорити. І я навіть не знаю, що означає позиція Тер-Депутата. Давно не заходжу на відомий сайт ;). А ті що зараз при владі просто бикують. Але це не цікава тема для обговорення.
Маріанна Антонюк
Вікторе Михайловичу, не повірите, але Антонюки — то окремі люди, хоч і родина, і кожен займається своїми справами, в тому числі і по сайтах ходимо індивідуально. Але я не про те. Я би просила Вас уважно перечитати мій коментар, раз уж Ви його коментуєте. Де там було хоч слово про владу??? Я пишу про конкретний вчинок конкретної людини (до того ж, ця людина наче й не у владі).
І ще. Знову не повірите, але в мене навіть друзі є серед тих, хто зараз, так би мовити, у владі. Визначальною в спілкуванні має бути порядність, а не політика. Особливо в Україні.
Єлена Малиновська
Застосування зброї, якщо немає смертельної небезпеки,є виявом слабкості. Або ж способом довести свою позицію, будь-якою ціною. А то вже не статус цивілізованих людей. Є правоохоронці, закони, суди, адвокати. Тому чи не краще, відстояти свою правду законно? Єдина альтернатива, марати руки чужою кров ю?
Святослав Вишинський
Рік по тому. Україна після 19 січня 2014 р.

Михайло Шморгун
Саме це я і мав на увазі…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте