Мовчання хєровидця...

Нещодавно, разом з Максимом Кияком збагатили український суржик новим словом. Хєровідєц.

Хєровідєц (український варіант Капітана Очевидності) — людина, що на початку кожної спільної справи українців (і представників інших націй і груп) прогнозує те, що дана спільна справа завершиться невдачою і гризнею.

Хєровідєц у більшості випадків правий.

Після факту невдачі Хєровідєц говорить свою знамениту фразу «а я вам казав!». Після отримання естетичної насолоди, Хєровідец починає шукати інші спільні справи українців (і представників інших націй і груп), щоб виголосити своє «херопророцтво».

У рідких випадках, коли спільна справа закінчується вдало, Хєровідєц мовчить...

П.С. (цей пост зберіг для історії, бо Фейсбук затирає думки дуже швидко. Іноді ще думаєш над тим, що написав, а Фейсбук твою «геніальну» думку уже затер… Тому дублюю на Вкурсі. Бо рукописи не горять!)

1 коментар

Адам Чесноков
Михайле, не знаю кого саме Ви тут мали на увазі, але мені болить, що Ви таке написали. Як би Ви тут написали правду, але я тут бачу мало правди. Я так розумію, що якщо людина песимістично дивиться на ситуацію в країні і публічно висловлює свої думки, то на неї потрібно вішати ярлик «херовидця»? Потрібно її звинувачувати в усіх бідах українців? Думаю написати свій допис на цю тему. На мою думку, в Україні існує тип людей, які приносять набагато більше шкоди. Більше вже думаю написати в своїй публікації. Чекайте. Буде цікаво.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте