Карати за дебілізм...

Сьогодні в Сторожинці відкривали «пам'ятник борцям за волю України». Влада поставила замість одного камня інший. Логіка проста. Бидлякам все одно, який камінь вважати пам'ятником (у першочерговій задумці він мав бути присвячений воїнам УПА). Древня історія Русі доводить багато фактів поклоніння піщаним камням, деревам, кущам і квітам, а також багатьом іншим різностям.

Але за те, що влада встановила піщаник і назвала його пам'ятником «борцям за волю України» треба карати. Карати за дебілізм...

7 коментарів

Володимир Антонюк
Михайле, при всій повазі, але ж дебільність (лат. debilis — «слабкий») — термін, що застосовується у психології для визначення слабкого ступеню олігофренії. Дебільність вроджене захворювання. Я розумію Ваше роздратування і воно сильно справедливе, але тут не дебілізм. Не варто ображати дебілів — вони добрі і здатні до навчання. Оці — інші. Варто таки підібрати інше слово.
Михайло Шморгун
Вжив медичний термін, щоб не вживати нецензурний.можливо Ви праві, але емоції…
Татьяна Таран
Народ язичників спалити, аби не билися лобом об каміння витрат і не пхали язики до кумової рай- обл- радівської сраки, добрих, здатних до навчання розмножити, помилок не повторювати. Україна чиста.
Влада з народу. Що за народ, який постійно перебити своїх представників мріє (окрім умовного кума, звісно)?
Михайло Шморгун
Якраз факт язичництва і спомин предків я підтримую бо він поєднує ментальну оболочку з фізичною. З всім іншим згоден. І народ — богоносець) і влада -від Бога, і архітикархіюда командує порядками на землі грішній.
За народ я не печусь, він свій шлях пройде… просто нині жалкуєш за часом, що втратив на реалізацію добрих мрій і на благо «великої справи».
А «сильна рука» має бути «чистою».
Татьяна Таран
Ви — народ, і ви живий. Пам'ятника вам (чи над вами) ще не возвели, дяка Богу і батькам за всі гени і інші клітинні оболонки. Справи не чекають, вони робляться.
Михайло Шморгун
Ще один такий день і мене посадять.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте