Про що тепер не можна говорити...

1 Не можна говорити про те, що Горука жорстоко побили. Бо якось не личить людину ганити, обливати брудом, а тут раз і його за власну думку трохи не вбили...

2 Не можна говорити погано про «об'єднану опозицію», яка через ЗМІ мочила Горука, звинувачувала його у всіх смертних гріхах. Їх ніхто не чіпає, бо вони вигідні владі — білі і пухнасті, «приємний ворог», які на людях ведуть «непримириму боротьбу» за інтереси людей, а насправді — постійно бігають «рішати свої питання» до тих, проти кого ведуть свою (умовну і нещиру) «боротьбу». Публічно показуючи свою героїчність та інші достоїнства (які є навіть у політичних проституток).

3 Не можна говорити погано про журналістів, які ні разу не беруть гроші за матеріали, ні разу не перекручують факти і ні разу не домислюють з власних переконань матеріали.

4 Не можна говорити про клан Фірташа і клан Яценюка. Бо можуть прийти тітушки і проламати Вам голову.

5 Не можна говорити про корупцію, про схеми за якими живуть місцеві смотрящі і князьки (див. пункт 4).

… Зате можна говорити про пі.арасів, книгарні і свободу слова… Ура!

14 коментарів

Маріанна Антонюк
чому ж не можна, Михайле? Ви ж говорите. Але я не бачу у Ваших словах фактів, це тільки суб'єктивні зауваження.
Михайло Шморгун
«Факт» лежить на Фастівській. Можете його відвідати — 6 поверх, 13 палата (здається)…
Стосовно журналістської неупередженості — я можу навіть проанонсувати… Буду робити публічний аналітичний проект (разом з FamaCom informal group) по моніторингу інформації в обласних ЗМі і конкретно на неї вказувати (знаючи і розуміючи чим це для мене особисто може обернутися...).
Віктор Довганич
мені сподобалось про книгарні. Михайле, в політиці діє правило — хто не з нами, той проти нас. Я дуже поважаю і люблю багатьох людей, які стали, до мого втручання, на сторону Лібанової. І сьогодні мені не комфортно з ними, навіть, спілкуватись. А журналістів не вини, вони вже і тобі піар зробили! Але життя міняється дуже швидко,і ті хто вчора були вороги, сьогодні стануть друзями. Завжди так не буде!
Михайло Шморгун
простими словами — «Бог не фраєр»…
Захар Подкидишев
Миша, прогиб перед Горуком тебе уже столько раз засчитан, что тебя уже тошно читать…
Михайло Шморгун
Горук мій друг. А друзів, родину і Батьківщину треба захищати! І якщо Ти думаєш, що я хоч копійку у нього взяв і пишу не від щирого серця то Ти помиляєшся Захар…
Віктор Довганич
Це правда, і це позиція!
Захар Подкидишев
Ойц, Мишщаня, чёт я не припомню от тебя такой патетики по поводу защиты Родины, когда ты тусил со своими фиолетовыми дружками-грантоедами Шарлаём, Миським и Боднарашем.
Хотя, я ж забыл, что ты когенной житель Чегнавицкой области: утром эту Годину на гынке на Удонова пгодаёшь за тги губля, а вечером с тгизубом наперевес эту же Годину защищаешь, но уже по пять…
Михайло Шморгун
Я з Херсонщини родом, земляк Махна…
А на рахунок іншого — так я не жалію за часом, коли займався громадянськими кампаніями. Це було гарно… А тепер не так.
А Твоя патетика повязана з тим, що Тобі (скоріше за все) немає можливості робити щось за переконання. А у мене така можливість є…
Святослав Вишинський
До речі, щодо PR — чи хтось пригадує, що стеження за Арсенієм Яценюком під час його перебування в Чернівцях було викрите також на вул. Богомольця. Проаналізуйте заголовки новин того часу, зокрема у виданнях, які послідовно та цілеспрямовано дискредитують Назара Горука останні півроку. Ви не побачите там звинувачень у «піарі» або в тому, що на місце подій одразу було викликано телебачення. До слова, за лідером ВО «Свобода» Олегом Тягнибоком у багатьох регіонах також велось спостереження — як, напевно, і за лідером УДАРу Віталієм Кличком, але це не перетворювалось на медіа-прецеденти (хоча вартувало того). Відео «5 каналу» від 30 березня 2013 р.:


Яценюк викрив незаконне стеженння за собою | Чернівці | ВКадрі — відео каталог
Татьяна Таран
Чого не можна говорити? Можна ж. Тільки наслідки різні, то да сьо.
Михайло Шморгун
«Бога нема — значить всьо можна», як казав один «хороший»…
Татьяна Таран
Не знаю як щодо слова «Бог», знаю і вірю, що у Всесвіті живу. Хіба не видно, що таки все можна? І можливе всяке. З наслідками як відплатою (тут могла бути фраза про погане/хороше, але все ж відносно:), думаю, кожен знайомий. Теорія проста.
Сергій Янушевський
Я думаю тут список можна продовжувати далі. А від себе додам, що також не можна позитивно відзиватися про ЮВТ та її діяльність, особливо при опозиціонерах, бо заб'ють і взагалі це зараз не політкоректно!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте