А раптом все вийде?

Десь такими словами розпочинаються всі хороші справи останнім часом.
Минулої п'ятниці ми завершили соціологічне опитування, яке більшість колєг вважали тратою часу. У той же день і ще раз магічне «а раптом вийде?» я почув у богообраному Сторожинці, де ентузіасти завершили верстати нову місцеву газету...




Перший номер вийшов з драйвом. Взагалі, я зрозумів, що лише вкладаючи душу у щось, досягаєш результату. У всіх інших випадках — «пічалька». Звичайно, шансів вижити у газетки мало. Та шо казати — майже нема… А раптом все вийде?

15 коментарів

Віктор Довганич
А де результати соцопитування?
Михайло Шморгун
Довганич Віктор
(впізнаваність)
Не знаю такого політика 76,0%
Знаю такого політика 9,3%
Десь, щось чув про такого політика 14,7%

(довіра)
Не знаю такої людини 63,1%
Скоріше довіряю 2,7%
Скоріше Не довіряю 34,2%

Віктор Довганич
мені подобається! а скільки людей де і коли опитали?
Михайло Шморгун
225 людей. з 25 по 31 жовтня. 11 маршрутів по всім районам Чернівців. Вибірка — відповідно до активності на виборах та статистичним данним по місту.
Олексій Пономаренко
То коли будете результати оприлюднювати, коли будете слухати про свою продажність?))))
Михайло Шморгун
Я тільки що закінчив зводити… тобто по-суті все готово… але є декілька але
1 — треба нормально оформити опитування. Візуалізувати… А дизайнер наш зараз має в сімї проблеми. Йому не до цього…
2 — Свят їде на тиждень у Київ боротися з освітянською бюрократією… Ваками-шмаками. А ми хотіли за раз і стрічку презентувати і ГО, і опитування…
3 -Я впевнений, що презентація перетвориться на клоунаду і фарс. Прийдуть тролі. І нас макнуть головою в багно… для профілактики
Висновок — а чи варто робити презентацію?
Олексій Пономаренко
Ну не для себе ж робили. Тролів боятися в інет не ходити))). Та й рівень тих тролів доволі таки посередній, якщо відверто. Правильно написав, клоунада… то більше клоуни ніж тролі. Звісно розумію, що будуть такі тіпа поважні журналісти які будуть викрикувати щось несусвітне, думаючи що всі регочуть над їх жартами, а не над ними. Звісно потім він наприклад, чи його вірні журналісти потім напишуть щось тіпа разоблачающє. Але нехай дзявкають, на таких і уваги не варто звертати. Вони так і будуть вєчно головними і розумними, а у час підписки котами з Шреку rewalls.com/large/201010/6598.jpg
Михайло Шморгун
Виходить, що для себе робили…
Зате тепер я знаю більше, а відтак — розумію більше. А вони — нехай потролять когось іншого…
Олексій Пономаренко
Та ладно, невже здаватись перед тролями? А батл? Звичайно важко, що в нас не просто потрібно провести опитування, не просто презентувати результати, а й потім відповідати на безглузді старчєскі висери і ніби виправдовуватись перед кимось за щось, якби відмазуючи і захищаючи результати. Але хто казав, що буде легко? Окрім того по Довганичу рєзи ж вже закинули, про всіх цікаво)
До речі, по газеті молодці, успіхів у починанні. Нещодавно чув історію від підприємця калинки яка випускала свою газету у Заставнівському районі. Звичайно вона розуміла, що вона помре як тільки не буде за що випустити, але ж вона принаймні щось робила цікаве для себе і не сиділа склавши руки на дивані, причитаючи при перегляді новин як у нас всьо погано.
Михайло Шморгун
мені набридло грати роль «врага опозіциї»… який батл? Навіщо? Я відпахав, там кодувати ці данні, розкодовувати, три дня — коту під хвіст… А потім — вони всі заведжені, хочуть нас розірвати, за будь-що… у публічній площині до їх думки більш прислуховуються. Подивіться на Юрія Ілліча — це Стаханов від маніпуляцій, а Петро Дмитрович — Далай-Лама просто і Папа Римський в одній особі… Я навіть більше скажу… але ні — не скажу)
Соціологія дала цікаві результати. я хотів би їх з Святом обговорити, а потім вирішити — чи потрібна нам взагалі ця пресуха… Все одно — якщо буде треба, неформально все обговоримо і рішимо.Без батлів і тролів…
Олексій Пономаренко
І до речі, мої прохання по стрічці, щоб не розлогінюватись, так і залишились десь далеко у коментах…
Святослав Вишинський
Сподіваємось, розробник трохи розвантажиться цього тижня і допрацює цей момент — насправді, у списку правок для «Стрічки» значно більше позицій.
Олексій Пономаренко
Та я не сумніваюсь навіть, просто спитав, чи воно залишилось непочутим, чи не реально реалізувати. А загалом молодці, бачу добавили ЖЖ-шки і ще пару цікавих сайтів.
Святослав Вишинський
Ми плануємо включити до чернівецької (і не тільки) «Стрічки» якнайбільшу кількість джерел, у т.ч. блоги, мікро-блоги і дещо з соціальних мереж. І хоча сторінки в «LiveJournal» уже в цілому практично не оновлюються авторами, час від часу навіть там публікується щось варте уваги.
Святослав Вишинський
Результати опитування оприлюднимо в понеділок, 11 листопада, о 12:00. Місце зустрічі традиційне.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте