Ті самі, але проти...

Мій прогноз стосовно європрагнень невтішний. Не випустять-не підпишуть-промовчать. Є у нас  така національна традиція — ходити з прапорами і кричати файні гасла на підтримку негідників. Прекрасна традиція пафосних парадів, віч і майданів організованих для показухи. Після мітингу — обов'язково «сутіграм» для релаксу… Далі — можна продовжити рабське існування.
Буковинське віче імені «вчителів-бюджетників» показало, що ми не європейці ментально. Європейці не виходять на підтримку влади, якій тотально не довіряють. А цей мітинг — це і є підтримка курсу влади, підтримка кризи, підтримка невиплати зарплат, підтримка хабарництва, підтримка корупції і влади бандитів та смотрящих. Учасники Віча продемонстрували всім, що Буковинці — тупе бидло, а технологи влади вчергове розвели громадян (громадян), «як котят».
Такий сраний фарс, як приплести роковини святкування Буковинського віча до можливого підписання договору у Вільнюсі міг зародитися лише у дуже хворій голові. Ну добре, одну або декілька хворих істориків, що вивчали проблематику віча і більше споріднені з тією епохою, ніж з цією, ми ще можемо стерпіти, але не від 8 до 15 (по різним підрахункам) тисяч буковинців, що не задаючи особливих питань сказали "єсть" і вийшли на оргазмотворче «віче». Ну і Бог з ними!
Я про інше. У мене питання наступне. Скільки бюджетників із числа тих, хто був на цьому мітингу «за євроінтеграцію» вийдуть проти режиму Януковича, якщо той упреться рогом і не випустить Юлю і договір про асоціацію не буде підписано? Чи не буде цих самих бюджетників мучити совість, бо «вічє» — це підтримка не курсу євроінтеграції, а підтримка дій Фьодоровіча перед саммітом і вони участю у цьому фарсі, символічно віддали право вирішувати долю країни та своїх дітей старому параноїку з Межигір'я? Чи взагалі можливо нечесними методами досягати хороших цілей?
Поки кожен для себе не відповість на ці питання, нам гаплик. Всім. І хруням, і патріотам.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте