Зброя відновить справедливість (2)

В нашій країні сформувася Мєнтовсько-Бандитсько-Чиновницький режим. Він народився, як відповідь на велике піднесення людей на Майдані 2004 року. Цей режим має всі засоби тиску. Він може «зачіщать», бити журналістів і блогерів, воювати з усіма, хто незгоден з самим фактом існування цього постсовкового утворення. Тепер уже навіть найбільш наївним українцям стало зрозуміло, що будь-який діалог з будь-ким з їх «кліки» не має сенсу.

Ця влада сильна, як ніколи. Вони повязані круговою порукою. Вони не здають своїх і не розуміють жодної мови, окрім мови сили.

Їх монолітність може порушити лише дві речі — санкції західних держав і прийняття закону про вільне володіння зброєю для українців. Громадянський спротив («стояння») для пацанів не указ. Майдан має добиватися легалізації зброї, щоб кожен, хто має майно та власну думку мав змогу її захистити від безпрєдєльщіків.

Ця влада — колективний гопник. Уявіть собі, що тепер держава щомиті претендує на Ваш телефон. Держава — це маньяк, що чатує в парку на Вашу дружину чи дівчину. Держава це грабіжник, який накинув оком на Ваш бізнес і хоче його собі «віджати». Ситуації з побиттям Чорновіл говорить про одне — держава-гопнік пішла безпрєдєльнічати. Ніхто тепер не може почувати себе в небезпеці. На нашому «районі» орудує «гопнік без башні». Навіть якщо Ти нічого не порушуєш, сидиш тихенько, владу не чіпаєш, ведеш легальну діяльність десь десь на Калинці можете починати боятися і на Вас тепер чатує реальна небезпека.

Держава перестала виконувати свою умову суспільного договору — перестала захищати суспільство. Тепер суспільство має захиститись саме і від зовнішніх ворогів, і від тих хто створював ілюзію захисту, але тепер став явним ворогом своєму народу. Вільне володіння зброєю дасть шанс це зробити. Суспільство має оборонятися, або стати рабами і жити у постійному страху режиму-гопника.

4 коментарі

Станіслав Роговський
«Бог создал людей сильными и слабыми. Сэмюэл Кольт сделал их равными» =)
Святослав Вишинський
Або: «Кольт зробив рівними людей. Ядерна зброя робить рівними народи».

Станіслав Роговський
Звучить епічно ) Хотілось би непогодитись. Але напевно реальна загроза то поки єдине, що може зупинити приріст ентропії в мозку сусіда.
Михайло Шморгун
Я б просто згодився на легалізацію ненарізної зброї. А там — менше страху людського і більше страху у «рєбят»…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте