Contra Force...





Послідовність у боротьбі з ворогами «Майдану» вражає. Революція ще не завершившись, починає пожирати своїх дітей.

Першим у черзі ворогів революції стає редактор Петро К., який попри свій знаменитий інстинкт самозбереження, не збагнув свого стратегічного провалу. Поставивши всі фішки на команду «Команданте Бу», він відрізав можливості для фінансування своєї газети у майбутньому. «Контра», яка висловила свою незгоду з здачою приміщення обладміністрації, призначила на таємній нараді редактору (якого Юрій Івашин назвав "інформаційним хрунем") «чорну мітку». Зараз його чіпати не будуть. Хай виконує свою роль! Коли прийде час — саме він стане першою жертвою, яку суспільству принесуть в якості подарунку від «Контри».

Другою жертвою революції буде лідер запроданець Іван М. За здачу барикад його чекає витончена кара. Знаючи його тупість і одержимість клептоманією, «Контра» призначить його на найвідповідальнішу посаду. Далі, з його найближчого оточення виберуть найбільш підлих (це важко буде зробити, бо чесним людям важко визначити міру підлості у колективі, який сам є абсолютним породженням підлості) та цинічних і за першої ж можливості відправлять його в тюрму за корупційні діяння. Так вирішила «Контра».

Далі «Контра» знайде можливість добратися і до «команданте Бу». План в розробці.

П.С.
Насправді «Сила Контри» (Contra Force) це змова проти змовників і зрада тих хто зрадив.

П.П.С.
Насправді ніякої таємної Contra Force немає. І жодним чином не є правдою те, що змовники збираються в закритому котеджі на одному з озер в Глибоцькому районі.

П.П.П.С.
Хай вони так думають…

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте