Найкращий вияв патріотизму...

Декілька слів про реалізацію власного патріотизму...

1 — дуже круто, що сьогодні є велика кількість людей, які реально готові захищати країну ціною власного життя. Друзі ломанулися по військоматам… Але нині варто діяти у логіці воєн майбутнього, а не минулого. Сучасна війна це — 98% інформаційна війна, 1% війна збройна і 1% випадковість. Головний Ворог — не солдат без розпізнавальних знаків, а пропаганда, паніка, поспішні кроки і 5та колона.

2 — підбурювання до збройної відповіді на диверсію є тонкою грою опонентів. Вони хочуть матеріального підтвердження своєї пропаганди. Спалення російських триколорів, гучні погрози і звернення до терористів типу Доку Умарова тільки підживлює інформаційне поле конфлікту, яке дозволяє супротивнику виправдати свою інтервенцію.

3 — Чим уже зараз можна допомогти завершити цей конфлікт? Реалізувати власний патріотизм можна через участь в інформаційній кампанії проти агресії. Цільові аудиторії — мешканці Сходу і Півдня країни, мешканці Росії, мешканці Євросоюзу, США. Говоріть їм правду.

Правда сильніша за АКМ на плечах лейтенанта запасу…

1 коментар

Святослав Вишинський
Інформаційний фронт
Крим | Україна | Росія | Кубань

Проект має на меті організувати українську мережеву спільноту в інформаційному протистоянні навколо подій у південно-східному регіоні. Наша задача — не допустити військових дій, зберегти мир і територіальну цілісність України. Основні пункти:

1. Долучатись до сторінки та її «дзеркал», запрошувати друзів і колег. Охоплювати не лише журналістів, блогерів і піарщиків, але всіх українських Інтернет-користувачів.
2. Пропонувати важливу інформацію, фото- і відео-матеріали, систематично поширювати вже розміщену інформацію.
3. Не «лайкати», а ПОШИРЮВАТИ — потрібен максимальний репост.
4. Поширюючи відомості спільноти, послуговуватись російською мовою для охоплення максимальної аудиторії.
5. Поширювати посилання з коректними і точними коментарями, які додаватимуться до лінків.

За умов, коли в Україні практично відсутня державна інформаційна політика, цю функцію повинні взяти на себе ми. Українці — найефективніші партизани.

Наші «дзеркала» в соціальних мережах:

twitter.com/informatiofront
vk.com/informatiofront
www.facebook.com/informatiofront
plus.google.com/113094492570157901761

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте