А отже ворогом...

Совок не може існувати без України. Кожен хто прагне свободи і готовий померти за неї є героєм. Але виявилось, що і за ватніческі ідеали умирають. Це нівелює Майдан і ставить нас ще раз перед вибором свого ставлення до Інших людей, які не хочуть жити у вільній країні. Їм потрібне колективне рабство і Вони готові за нього і його ідеали вмирати. А ненависть до всіх вільних людей є свідомим вибором і робить нас непотрібними їм.

Зараз ми знаходимось за крок до громадянського конфлікту. Пес дець, який мирно спав весь час незалежності прокидається. І розбудив його російський тиран. Кров'ю одеських ватніків та сепаратистів освячується визвольна війна, де кожний україномовний є потенційним бандерівцем. А отже ворогом…

4 коментарі

Галина Дичковська
Вони вмирають не за рабство, а за ВЛАСНЕ панування над… Рабами маємо бути ми, всі, які не мають права казати «ні» панові. При цьому вони також не мають права говорити «ні» своєму панові.
Кримінальна структура: 6(шістка) пахана-туза(путіна) є тузом супроти «лохів»(якими маємо бути ми).
Ті, що кажуть «ні» панові на будь-якому рівні, викликають дику ненависть, бо, з одного боку, виявляють, що «пан» не є насправді «паном». А з іншого боку, ще більш дискомфортна ситуація: «пан» свідомо чи несвідомо отримує інформацію про те, що він не «пан», а раб, бо не здатен на аналогічну дію.
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте