Без суду звинувачені...

Я зараз стану на захист студентів, яких так жорстко звинувачують у продажності своїх голосів на виборах і скажу непопулярні речі.

1 — Я не впевнений, що підкуп студентства на цих виборах взагалі був.
2 — Якщо підкуп і був — жодного такого факту публічно не зафіксовано. Існує окрема думка (туманне припущення) окремих журналістів і громадських діячів. Вперше цю тезу «вкинув» редактор Петро, який сам ще недавно був замішаний у скандалі з «бомбонами». І навіть далекі від політичних розкладів люди зуміли прозрєть стосовно дна його моральної планки. Я особисто — йому не вірю. Я дуже хотів би повірити, але не вірю. От така я людина, нєхароша… Він не навів жодних (підкеслюю жодних!) доказів, але попутно образив все студентство...
3 — Я знаю, що зараз у деяких політиків почалась манія переслідування. Вони ніфіга не роблять, але постійно бояться конкуренції і зачищують своїх молодих опонентів. І насправді подібного роду звинувачення не проти якогось умовного нерадивого студента, а проти студентських лідерів, які були локомотивом місцевого Євромайдана і тепер про них всі гарненько забули. Якщо просто (згадаю формальну логіку) виводим формулу дискредитації. Всі студєнти — диряві контрацептіви бо продали за дєнгі свій голос. Іван Іванов (хоть і умовний лідєр Євромайдану) тоже студєнт, а значить тоже чуть-чуть дирявий контрацептів… Десь так ця штука діє.
4 — Відзначив би певний снобізм зі сторони ГО, що займаються спостереженням за виборами. При всій до них повазі — не можна тиражувати інфу, яку сам особисто не перевірив і не маєш беззаперечних доказів. Якого біса кликати вовка, якщо його нема? Рєбята, Ви ж професіонали. Зробіть розслідування, позбирайте факти… Але знову був вибраний простий варіант — повірити на слово редактору, який громче всіх кричав «Слава Нації» на усіх майданах.

П.С. А судді вообщето хто?
П.П.С. А чи було прєступлєніє, за яке уже по-факту наступило наказаніє?

1 коментар

Назар Горук
Дай Бог, аби ми більше ніколи не наступали на ті самі граблі!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте