Як голова Сторожинецької РДА "працює" (додано ВІДЕО, що містить ненормативну лексику)

Я люблю цікаві історіїї з життя. Вони вчать нас швидше, ніж нудні будні нашого непевного життя в епоху змін. Цією історією спішу поділитися з Вами.

Історія починається з садочка. Точніше з проблемою влаштувати свою дитину в садочок. От є умовна людина і в неї є така умовна проблема. Або краще так. Є конкретна людина, багатодітна мати-одиначка. Вона просить свого депутата, щоб той допоміг влаштувати дитину в садочок. Депутат іде в районний відділ освіти. Його керівник говорить про всі необхідні довідки та цидулки і каже, що цього року дитина в садочок не потрапить через те, що черга… Мати-одиначка впадає в розпач і просить депутата, щоб той пішов просити допомогу до голови РДА чи голови райради.

Далі історія з умовної, яка могла трапитися в будь-якому районі, перетворюється в конкретну, яка трапилася в Сторожинці. Депутат Сторожинецької міської ради Чоботар (з неоднозначним особистим бекграундом, але в цій ситуації правий на всі 100%) іде до голови РДА Бартоша і голови райради Гуцуляк. Їх на місці немає. В приймальні кажуть, що керівництво поїхало на полігон (Прибан)… депутат сідає в машину, їде шукати керівництво району. Але шановний голова РДА знаходиться не на полігоні, він «працює» в місцевому крутому генделику — колибі «Друзі Мої». Це відбувається в робочий час — від 15:00...

Далі взагалі шок. Відео красномовніше за 1000 слів.



На цьому історію можна завершувати. Бартош — до своєї нинішньої роботи працював помічником колись нардепа, а тепер губернатора Фищука. Такшо такє.

Пікантна ізюмінка ситуації — депутат міськради Чоботар є один з засновників першого незалежного веб-ресурсу Підгір'я «Сторожинець Інфо». Тобто по всім понятіям голова Сторожинецької РДА має вилетіти з роботи, якщо не за те, що в робочий час вирішує власні питання в генделику, то за свою поведінку з представником Інтернет-сайту, журналістом (чи блогером). А ще — мене особисто добиває те, що Бартош «молвіт рєчь» в формі українських військових, які реально захищають країну, в якій при владі знаходяться такі непевні персонажі, як він…

1 коментар

Сергій Воронцов
Умовний вступ цікавий, щємящій. Голова РДА може легко сказати, що зайшов пообідати.Перед полігоном, чи після. Втім, прецедент цікавий. Хоча сам Чоботар теж матюкається. І це якось губить усе обурення чому матюкається голова РДА. І, до речі, як зінмальник відео пропонує «вийти з ситуації» на початку відео? Як саме?
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте