Садовий провів майстер-клас для Каспрука

Мер прекрасного Львова Садовий приїхав до Чернівців. Зрозуміло, що це частина його прихованої виборчої кампанії, але «прикриття» UrbanTalks Львів & Чернівці теж заслуговує на окрему розмову, але я не про це.

Чернівці і Львів, як Київ і Москва. Кожне порівняння цих міст завжди приводило до того, що чернівчани вчергове могли досхочу насолодитися власною неповноцінністю. У той час, як Львів зміг — Чернівці тужилися і видихали. При майже рівних стартових можливостях столиці Буковини завжди не вистачало чогось несуттєвого, яке в кінцевому результаті розставило наші улюблені міста по їх теперішніх позиціях. Львів — на місце лідера, локомотива змін і певного еталону для проєвропейських міст України, Чернівці — на місце понтової, але глухої провінції.

На фоні Садового стає зрозуміло та очевидно, що проблема Чернівців — в міському голові. Каспрук не те що не рівний Садовому, Кернесу чи Моргунову. Він навіть не рівний Радишу, Карлійчуку чи Ванзуряку. І це не спроба образити Олексія Павловича. Ні. Це показник уміння поводитися згідно свого рангу, який не дозволяє вести себе публічно, як локальний чернівецький Кім Чин Ин і звинувачувати в своїх поразках і неможливості адекватно відповідати на виклики весь світ, окрім самого себе. Саме так Каспрук виглядав на фоні Садового.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте